Fotograf Poul-Henrik Bergmann

Landskaber, Motorsport, Reportager, Interiør, Detaljer, Sejlsport, Koncerter

PH

 

tysk

engelsk

 
Fotograf Poul-Henrik (PH) Bergmann

PH står for administrationen af Facebook-siden MarielystLIVE, og koordinerer de 4 fotografers opgaver med at dække de event’s der fremgår af den eventkalender som står på udvalgte steder på Marielyst i sæsonen.

PH har fotograferet det meste af sit voksenliv, inspireret af sin far Poul Erik Bergmann, som mange på hans egen alder husker som en dygtig skolefotograf i Nykøbing.

PH fotograferer landskaber og har en særlig forkærlighed for Gedser og Omegn, hvis Facebook-side han også administrerer sammen med Uffe Junker.

Fotoreportager – gerne krydret med en lille historie er sammen med motorsport – primært rally og historisk motorsport en af PH’s passioner, men PH har også en forkærlighed for detaljer.

PH er efter 40 år i hhv. Silkeborg, Skive og Nordsjælland, med en afstikker til Kenya, flyttet tilbage til Falster og bor nu på Bøtø, og arbejder stadig med lederudvikling som partner i www.O2.nu.

Kontakt PH Bergmann

it service icon

Besøg PH Bergmann Fotografi egen hjemmeside

bergmann
© Indholdet på denne hjemmeside er beskyttet i henhold til loven om ophavsret.
Download - kopiering eller anden brug af billedmateriale, er kun tilladt såfremt der foreligger skriftlig tilladelse fra Poul-Henrik Bergmann

facebook marielyst

Besøgende

idag3
igår140
uge143
måned1786
ialt46285

1
Online