Fredag den 2. juni 2017 dagen

Visninger

Kvindfolkemøde 2017 i Marielyst

Det er mere end 100 år siden kvinder fik stemmeret i Danmark. Det er mere end 50 år siden, at kvinder fik lov at beholde deres efternavn ved ægteskab – og det er snart 40 år siden, at vi fik den første lov om ligebehandling af mænd og kvinder på arbejdsmarkedet. Alligevel diskuterer vi i disse år køn, identitet og ligestilling som aldrig før.

Derfor er Højskolen Marielyst gået sammen med Kvinfo, Dansk Kvindesamfund, Kvinderådet, Quality Lolland Falster, Guldborgsund kommune og Sydfalsters Erhvervs- og Turistforening om et 4 dages folkemøde om køn og ligestilling. 

Et folkemøde for alle køn – og med en bred vifte af arrangementer og aktiviteter: Foredrag, debatter, koncerter, standup, motion, wellness, craftivism, billedskole, fællessang. Og meget, meget mere.

Det hele foregår i centrum af Marielyst, hvor Højskolen Marielyst ligger i en stor park og med Marielyst Torv som nabo. På højskolen er der i alle dagene en lang række arrangementer både ude og inde, og på torvet kan du møde kunsthåndværkere, fødevareproducenter, foreninger og organisationer.

Der er gratis adgang til næsten alle arrangementer; det er bare at møde op. Dog kræver deltagelse i visse aktiviteter og arrangementer betaling og forhåndstilmelding.

Brug en time eller to – eller alle fire dage fra 2.-5. juni i Marielyst. Det er en helt unik mulighed for at kombinere en tur til sommerlandet med sol, strand og vand med et indblik i tidens debatter om køn og ligestilling.

facebook marielyst